0 varer i kurven

Gulvlamper

Gulvlamper er super praktiske i mange henseender, når det gælder indretningen af forskellige typer virksomheder. Uanset om du er indehaver af et kontor, en restaurant eller et hotel, er vi her hos Base8 sikre på, at du vil kunne få rigtigt god brug ud af de mange flotte gulvlamper, vi forhandler på siden herunder. Lamperne kan placeres flere steder i rummet og giver god belysning både til arbejdspladser eller som hyggelig stemningsbelysning.

pr. side
 

Vi tilbyder her et bredt sortiment af lækre gulvlamper i et unikt design og med netop den belysning der kræves af en gulvlampe. Vores gulvlampe giver brugerne en perfekt belysning, som sikrer den helt perfekte stemning i rummet og er medvirkende til at vi skaber et perfekt miljø for brugerne.

Vores mange forskellige gulvlamper sikrer at du med vores mange forskellige designtyper kan præge rummet så det får netop den stil og den stemning som du søger i din restaurant, på dit værelse eller hvilket rum gulvlampen står i.

Herover finder du altså det perfekte match mellem god komfortabel belysning og lækkert design:

Vores brede sortiment af gulvlamper spænder over lækre designs i mange forskellige stilarter. Vi har alt fra retro gulvlamper til nymoderne materialistiske gulvlamper. Vores gulvlamper sikrer en komfortabel og rummelig belysning, der spredes ud i rummet. Gulvlamperne er meget håndterbare og nemme at rykke rundt i lokalet.

Vores gulvlamper sikrer at der er lys i alle dele af rummet, uanset rummets opbygning.