0 varer i kurven

Pendler

Her hos Base8 har vi rigtigt mange spændende pendler og loftlamper, vi kan tilbyde dig. Vores sortiment er præget af en høj grad af kvalitet, og så har vi et godt øje for at udvælge det allerbedste inden for nyt og moderne design, når det kommer til belysning. Vores mange pendler passer til både loungeområder, restauranter, hotelværelser, barer og lignende, hvor der er brug for stemningsfyldt belysning og flotte loftlamper, der komplimenterer det øvrige interiør.
pr. side
 • Fiesta 2 pendel

  Fiesta 2 pendel

  400,00 DKK

  Farve:Creme,Hvid,Rød

  Sort

  Størrelse:Dia. 40 cm,Dia. 60 cm

 • Utah pendel

  Utah pendel

  400,00 DKK

  Farve:Blå,Hvid,Lilla

 • Tunto LED40 Pendel

  Tunto LED40 Pendel

  3.359,00 DKK

  Længde:100 cm,130 cm,160 cm

  70 cm

  Farve:Ask,Valnød

 

Vores brede sortiment af pendler giver dig mulighed for at have netop den stil og det design du ønsker. Vi har en lang række lamper der tilbyder dig netop det du søger. Det sikrer at du på dit hotel kan skabe netop den stemning og netop det design du ønsker.

Vores mange produkter gør at du kan finde pendler der passer til både lounge, restaurant og hotelværelser.

Du finder altså herunder vores store sortiment af forskellige pendler. Du finder både små og store pendler, som passer til mange forskellige rum og størrelser.

Fælles for alle vores pendler er at de giver god belysning og skaber den stemning som du søger at have.

Vores mange forskellige pendler sikrer at du får en lampe der giver dig netop den belysning du søger. Vi råder over et sortiment med mange forskellige designs og dermed også mange forskellige typer belysning.

Uanset hvilket design du søger og hvilken stil dit hotel ønsker, finder du pendler der dækker netop dit behov her over. Om du søger en retro stil, eller en nymoderne materialistisk stil finder du det netop herover.