0 varer i kurven

Sengelamper

Gulvlamper er super praktiske i mange henseender, når det gælder indretningen af forskellige typer virksomheder. Uanset om du er indehaver af et kontor, en restaurant eller et hotel, er vi her hos Base8 sikre på, at du vil kunne få rigtigt god brug ud af de mange flotte gulvlamper, vi forhandler på siden herunder. Lamperne kan placeres flere steder i rummet og giver god belysning både til arbejdspladser eller som hyggelig stemningsbelysning.

pr. side
 

Vi tilbyder dig herunder vores brede sortiment af sengelamper. Vores sengelamper giver den rette belysning til det behov der er i en seng. Vores lamper giver komfortabel læsebelysning, der koncentrere lyset på netop bogen eller magasinet du læser.

Vores sengelamper bidrager til at skabe den korrekte stemning på hotelværelset og kan i kombination med sengegavle, madrasser og andre inventar på hotelværelset være med til at skabe præcis den stemning og stilart du søger på hotelværelset.

Vores sengelamper sikrer, at gæsterne har mulighed for at ligge ned og læse, med belysning der er komfortabel og læsevenlig mod øjnene, men samtidig har vi i højsædet at et soveværelse er et stede hvor man slapper af.

Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre designer sengelamper, der giver brugeren den helt ideelle belysning, der dækker netop det behov der stilles til en sengelampe. Vi har samlet et stort udbud af sengelamper, så vi netop dækker dit behov. Uanset om behovet er en sengelampe, der skal give lys til hele soveværelset eller om det er en sengelampe, der skal fungere som læselamper, har vi det i vores sortiment.