0 varer i kurven

Væglamper

Den rette belysning har stor betydning for stemningen i ethvert rum. Vil du skabe nogle hyggelige og atmosfæriske omgivelser for dine gæster og kunder, kan du med stor fordel se nærmere på de forskellige væglamper, vi forhandler her hos Base8. Med væglamper kan du nemt justere lysforholdene specielt i mindre rum. Vælg mellem lamper i nogle rigtigt lækre designs her i denne kategori.

pr. side
 

Herover finder du et bredt sortiment af væglamper der giver en god behagelig belysning og som samtidig er i et lækkert design. Vores væglamper passer perfekt til gangarealer, større og mindre rum eller til badeværelser.

Fælles for vores væglamper er at belysningen er meget komfortabel og de samtidig bidrager til den stemning du ønsker at skabe i det område du opsætter væglamperne.

Vi har væglamper i retro design, nymoderne design eller noget helt tredje, så uanset hvilken stil du ønsker, finder du herunder den lampe du søger:

Vores væglamper skaber en helt speciel stemning i netop det lokale du opsætter lamperne i. Vi sikrer god belysning der skaber en hyggelig stemning og god komfort i hele lokalet. Vi har et bredt sortiment af lækre designer lamper der passer til netop den stil du søger.

Du finder altså herover det perfekte match af lækre designer lamper med god komfort.