0 varer i kurven

Cafeborde

Cafeborde kan bruges i rigtigt mange forskellige restaurationer og forretninger. De små borde er særligt populære i mindre restauranter, på cafeer og barer, hvor der er brug for små, intime siddepladser. Her hos Base8 kan du vælge mellem rigtigt mange flotte cafeborde i et moderne og enkelt design. Vi er sikre på, at du uden problemer vil kunne finde de perfekte cafeborde herunder. Flere af modellerne har vi selv produceret, hvorfor vi kan stå 100 procent inde for designet og kvaliteten.

pr. side
 

Vi tilbyder et stort sortiment af cafeborde, med mange spændende design typer. I vores sortiment har vi netop det cafebord du søger til netop den type restaurant, bar eller cafe du ønsker at drive. En lang række af vores produkter er produceret på egen fabrik. Dette gør vi for at sikrer det bedst mulige produkt for dig. Det sikrer bland andet at du får et produkt, der er testet til den store slidtage det medføre, at stå i en restaurant, bar eller cafe. Det giver dig dermed garanti for den høje kvalitet, alle vores cafeborde har.

Da vores cafeborde er produceret på egen fabrik, undgår du også dyre mellemled. Dette gør at du får en enorm høj kvalitet, i forhold til den pris du giver. Dermed får du altså meget mere bord for pengene.

Søger du cafeborde der dækker lige præcis dit behov, finder du her over et bredt sortiment der består af vores egenproducerede cafeborde, samt en lang række kvalitets cafeborde fra anerkendte danske og udenlandske designere og producenter. Uanset størrelse, pris og stil, har vi det cafebord du søger. Vi giver dig ovenover et bredt udsnit af kvalitets cafe møbler, der passer netop til det behov du har i din restaurant, bar eller cafe.

Vores egenproduktion af bordene gør blandt andet, at man med sikkerhed får et slidstærkt cafebord, med høj kvalitet. Sortimentet spænder vidt, fra billige kvalitets borde til dyrere designer borde. Vores mange forskellige designs gør at uanset hvilken stil du ønsker i din restaurant, cafe eller bar, har vi stilen der passer til dig.