0 varer i kurven

Højborde

Højborde kan bruges til rigtigt mange formål. De ses ofte i restauranter, cafeer, barer, lounge- og venteområder, hvor der er brug for ekstra bordplads. I lokaler, hvor der afholdes receptioner og mere uformelle arrangementer, er højborde perfekte. Du har et rigtigt lækkert udvalg af højborde at vælge ud fra her hos Base8. Vi har gjort os umage for at finde de flotteste designs i den bedste kvalitet.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 

Vi har herunder et bredt sortiment af mødeborde i høj kvalitet og i et fedt design. Om du søger mødebord med plads til 5-10 mand eller borde med plads til 20-25 mand, finder du herunder hvad du søger.

Vores mødeborde dækker med garanti netop dit behov og den stil du søger. Mange af vores mødeborde er produceret på egen dansk fabrik, hvilket gør at vi kan stille garanti for både kvalitet og slidstyrke på mødebordene.

Samtidig sikrer det også at vi undergår de dyre mellemled, så du her kan få langt mere bord for pengene, men med samme høje kvalitet. Vi har altså herunder et perfekt match mellem fede designerborde og billigere egenproduceret mødeborde med høj kvalitet og slidstyrke.

På vores fabrik i Danmark, nærmere bestemt Vestjylland producere vi størstedelen af vores højborde. Det skaber enorm værdi for dig som kunde og forbruge idet vi kan stille garanti for vores egen produktion. Vi sikrer igennem utallige test og kontroller at højbordet lever op til den kvalitet vi ønsker at levere. Samtidig tester vi også for slidstyrke på højbordene, så vi sikre at de kan anvendes i det "hårde" miljø en restaurant, cafe og bar er for et bord.

Vores egen produktion gør også at vi ved en stor del af vores højborde kan holde prisen nede, da vi springer det fordyrende mellemled over. Det gør at du som forbruger for langt mere bord for pengene, men uden at gå på kompromis med prisen.

Ovenover finder du den perfekte kombination af egenproducerede borde af høj kvalitet, men til en billig pris og designerborde der passer netop din stil.