0 varer i kurven

Understel til højbord

Når det gælder indretningen i en virksomhed eller forretning, er selv de mindste detaljer af stor betydning for det overordnede helhedsindtryk. Derfor har vi her hos Base8 gjort os umage for at kunne tilbyde dig rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på indretningen. Herunder kan du købe separate understel til højbord og dermed sammensætte nogle højborde, der passer perfekt til din vision.

pr. side
 

Størstedelen af vores brede sortiment af understel til højborde er produceret på egen danske fabrik. Det giver flere fordele for dig som kunde og forbruger af vores produkter. Det sikrer at vi kan tilbyde en billig pris på netop det type understel du søger, samtidig med at du får enorm høj kvalitet og slidstyrke.

Det bidrager også til at vi med garanti kan stå inde for kvaliteten og kan for de råvarer der er brugt til fremstilling af diverse understel. Den høje kvalitet og design på vores understel, bliver underbyget af vores engagerede medarbejder, der i samtlige produktionsfaser udfører kontrol af understellene.

Uanset hvilket behov du har, finder du altså ovenover den, for dig, perfekte kombination af høj kvalitet og billig pris.