0 varer i kurven

Kantineborde

Når du køber kantineborde her hos Base8, har du mange forskellige muligheder at vælge mellem. Vi forhandler både mindre og store kantineborde med plads til helt op til 22 personer ved et enkelt bord. Med vores borde kan du indrette en rigtigt flot og funktionel kantine i din virksomhed, hvor det er møbler i prima kvalitet, der danner rammen om spisepauserne og det sociale samvær.
pr. side
 

Vores sortiment tilbyder en lang række forskellige kantineborde i netop det design og de kvalitet du søger. Vi råder over kantineborde med plads til alt fra 6-22 mand. Så uanset hvilket behov du har, vil det blive dækket her.

Vi har en lang række forskellige lækre designs til en favorabel pris. Største delen af vores kantineborde er produceret på egen danske fabrik, hvilket bidrager til at vi kan undgå dyre mellemled, så du dermed får mere bord for pengene.

Samtidig kan vi garantere højeste kvalitet og stor slidstyrke, så du får et kantinebord, der kan holde til den slidtage det den daglige brug medfører.

Herover finder du et perfekt mix af kantineborde i et fedt design, der passer til netop den stil du søger, og høj kvalitets kantineborde, til netop dit behov.

Størstedelen af vores kantineborde herover er produceret på egen fabrik i Danmark. Det giver dig som forbruger, den tryghed af at kantinebordet er produceret fra de bedste råvarer og vi kan garantere at der har været løbende kontrol fra vores medarbejdere, for at sikre den bedste kvalitet.

Når vi producere på egen fabrik springer vi samtidig de fordyrende mellemled over, hvilket gør at du får mere møbel for pengene.

Ovenover er vores sortiment blandet, af fede designer kantineborde og høj kvalitets egenproducerede kantineborde