0 varer i kurven

Loungeborde

På denne side finder du vores flotte udvalg af loungeborde her hos Base8. Vores loungeborde er af egen produktion, hvorfor vi kan garantere, at du får nogle borde i en solid kvalitet og et lækkert design. I et loungeområde er det vigtigt at skabe en afslappet og hyggelig stemning, hvorfor det er super vigtigt, at du får valgt de rigtige møbler. Vores Base8 loungeborde vil uden tvivl komplimentere enhver lounge og passe perfekt til din virksomhed eller forretnings øvrige interiør.

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
 

I vores sortiment finder du en lang række loungeborde i høj kvalitet. Vores loungeborde er lavet af de bedste råvarer for at sikre, at du får den bedst mulige kvalitet og et bord der er så slidstærk som overhovedet muligt.

Størstedelen af vores loungeborde er produceret på egen fabrik i Danmark, hvilket resultere i at vi kan garantere høj kvalitet og lang holdbarhed på loungebordet. Samtidig sikrer vores egenproduktion også at vi ved hvilke processer vores borde har været igennem. Det gør blandt andet, at vi kan teste delene løbende for at tilpasse produkterne, så de passer til det store slid der er på møbler i restauranter, cafeer og barer.

Vores egenproduktion sikre også at vi kan producere loungeborde i høj kvalitet, men til en billig pris. Vores sortiment er en perfekt blanding af billige egenproducerede borde og dyrere designerborde. Fælles for alle er dog den høje kvalitet.

Vores mange loungeborde har det til fælles at der er garanti for høj kvalitet. Bordene ligger i forskellige priskategorier. Nogle er billige og andre er designer loungeborde i en højere priskategori.

Vi kan garantere den høje kvalitet, da størstedelen af vores loungeborde er produceret på egen fabrik i Danmark. Vores medarbejder er kvalitetsbevidste og sikrer, at der er konstant kontrol af kvalitet på vores loungeborde. Vi tilbyder altså netop det loungebord der passer til din restaurant, bar eller cafe. Uanset om din stil er retro, ny moderne, materialistisk eller noget helt tredje, har vi netop det bord der passer til dit behov.