0 varer i kurven

Mødebord

Vi har mødeborde til ethvert behov her hos Base8. Om du skal bruge et mindre mødebord til kontoret med plads til 5-10 mennesker, eller du skal have indrettet mødelokalet med et godt, stort mødebord med plads til helt op til 25 personer, finder du det i sortimentet herunder. Vi har rigtigt mange forskellige designs og stilarter. Der er både det strømlinede og moderne samt det mere rå og industrielle. Ønsker du at dyrke en mere klassisk stil, kan vi anbefale vores smukke langborde i massivt træ.

pr. side
 

Vi har herunder et bredt sortiment af mødeborde i høj kvalitet og i et fedt design. Om du søger mødebord med plads til 5-10 mand eller borde med plads til 20-25 mand, finder du herunder hvad du søger.

Vores mødeborde dækker med garanti netop dit behov og den stil du søger. Mange af vores mødeborde er produceret på egen dansk fabrik, hvilket gør at vi kan stille garanti for både kvalitet og slidstyrke på mødebordene.

Samtidig sikrer det også at vi undergår de dyre mellemled, så du her kan få langt mere bord for pengene, men med samme høje kvalitet. Vi har altså herunder et perfekt match mellem fede designerborde og billigere egenproduceret mødeborde med høj kvalitet og slidstyrke.

Vores egen produktion af mødeborde er med til at sikrer dig den bedste oplevelse når du køber et bord hos os. Vores medarbejdere er med løbende kontrol med til at sikrer konstant høj kvalitet og slidstyrke på alle vores møbler. Vi kan ovenikøbet undgå de fordyrende mellemled og give dig et billigt mødebord, men uden at gå på kompromis med kvalitet, design eller slidstyrke.

Ovenover finder du netop det mødebord i det design, du søger. Om det er til bar, restaurant, cafeer kontorer eller mødelokaler, vil disse borde dække det behov du har.