0 varer i kurven

Sofaborde

Sofaborde er perfekte til lounge- og venteområder, hvor der er brug for en lækker og afslappet indretning. Vores sofaborde kommer i nogle rigtigt fine designs, der vil passe perfekt ind i din forretning eller virksomhed. De møbler, vi forhandler her hos Base8, er af en høj kvalitet, og flere af modellerne er produceret på vores egen fabrik. Derfor kan vi ofte tilbyde super gode priser på blandt andet vores sofaborde, fordi de fordyrende mellemled er skåret væk.
pr. side
 

Herunder finder du vores store sortiment af sofaborde. Vi har et bredt udvalg der variere mellem fede designer sofaborde og høj kvalitets egenproducerede sofaborde. Vi tilbyder sofaborde i forskellige designs, fra forskellige mærker, inklusiv vores egenproducerede sofaborde.

En del af vores sofaborde er produceret på egen fabrik i Danmark, hvilket gør at vi kan garantere høj kvalitet og høj slidstyrke, men til en rimelig pris, da vi undgår de fordyrende mellemled.

Du får altså mulighed for at finde det sofabord, der passer til netop den stil du vil have i din restaurant, bar eller cafe. Uanset hvilket sofabord du vælger garantere vi en høj kvalitet og høj slidstyrker, der gør dem perfekte til netop dit behov.

Vores brede sortiment af sofaborde, gør at du kan finde netop det sofabord der passer til den stil du ønsker i din restaurant, bar eller cafe. Om du søger en klassisk stil, eller et mere ny moderne materialistisk look finder du netop dit sofabord her.

Vi garanterer høj kvalitet og høj slidstyrke. Det kan vi bl.a. fordi vi fører løbende kontrol på vores egen danske fabrik. Det gør at vi kan tilbyde dig et sofabord, der kan holde til at stå i det relativt hårde miljø en restaurant, cafe eller bar er.

Vi tilbyder dig altså et perfekt match mellem høj kvalitet og fedt design.