0 varer i kurven

Spiseborde

Her hos Base8 forhandler vi især møbler til restauranter, cafeer og barer, hvilket tydeligt afspejler sig i udvalget af borde. Herunder kan du købe de flotteste spiseborde i flere forskellige størrelser. Alt efter hvor store lokaler og hvilken type spisested, du skal indrette, har vi helt sikkert det eller de rette spiseborde til dig. Vælg mellem alt fra mindre cafeborde til store langborde i forskellige materialer og designs.
pr. side
 • Maigrau - Spisebord

  Maigrau - Spisebord

  12.799,00 DKK

  Farve:Afbleget ahorn,Hvid pulverlakeret MDF,Olieret eg

  Størrelse:180 x 90 cm,200 x 90 cm,220 x 90 cm

  240 x 90 cm

  Farve 2:Hvid,Sort

 • ARC spisebord

  ARC spisebord

  15.655,00 DKK

  Farve:Hvidpigmenteret,Natur Eg

  Størrelse:120 x120 cm,160 x 80 cm,200 x 90 cm

  90 x 200 cm

 • My table - Normann Copenhagen

  Farve:Grå,Hvid,Sort

  Størrelse:Large,Small

 

Vi tilbyder dig her vores store sortiment af fede spiseborde. Vi kan give dig et stort udvalg, der variere mellem fede designerborde og højkvalitets egenproducerede spiseborde. Du finder netop den type spisebord du søger, til netop det antal mennesker du ønsker.

Du finder spiseborde i størrelse fra 2-4 personer og helt op til 20-22 personer. Så uanset hvilket spisebord du søger og til hvor mange personer, finder du spisebordet her.

En stor del af vores spiseborde er produceret på egen danske fabrik, hvilket gør at vi kan garantere den højeste kvalitet. Vi udfører en løbende kontrol af vores produkter, der gør at vi kan garantere høj slidstyrke, som netop er påkrævet for at have et bord stående i en restaurant, cafe eller bar.

Det at en stor del af vores spiseborde er produceret på egen fabrik, gør at vi kan garantere en høj kvalitet. Vores medarbejdere udfører løbende kontrol af spisebordene, så vi dermed kan sikrer den nødvendige slidstyrke, til restauranter, bar og cafeer.

Vi kan samtidig føre kontrol over hvilke råvarer der bliver anvendt til produktion af spisebordene, hvilket giver os muligheden for at garantere den høje kvalitet.

Vi tilbyder altså en kombination af fede designerborde og egenproducerede spiseborde med høj kvalitet.