0 varer i kurven

Udendørs borde

Har du udendørs områder til rådighed i forbindelse med en bar, cafe eller restaurant, er det oplagt at udnytte muligheden for at have udendørs siddepladser. Det er skønt at kunne sidde ude og nyde det gode vejr i sommerhalvåret eller skutte sig under et lunt tæppe og en tændt varmelampe om vinteren. Derfor forhandler vi mange skønne udendørs borde her hos Base8. Vores udendørs borde er selvfølgeligt designet med henblik på at kunne modstå danske vejrforhold.

pr. side
 

Vi tilbyder et bredt sortiment af udendørs borde i fedt design og højeste kvalitet. Uanset hvilken stil du søger til din restaurant, bar eller cafe finder du netop det bord du søger til dit udendørs areal.

Vi råder over en bred vifte af udendørs borde, der er testet til at kunne holde til den store slidtage der er forbundet med at stå på en terrasse eller andre udendørs arealer. En lang række af vores borde er produceret på egen fabrik, hvilket gør at vi kan garantere høj kvalitet og høj slidstyrke.

Så uanset hvilken stil og design du søger til dit udendørs bord, finder du herover netop hvad du søger.

Da en stor del af vores udendørs borde er produceret på egen fabrik, kan vi sikrer at du som forbruger får det bedste produkt i den højeste kvalitet. Samtidig kan vi via løbende test og kontrol sikre at bordene er slidstærke nok til at kunne stå på din terrasse eller hvilket udendørsareal du søger borde til.

Du undgår samtidig de fordyrende mellemled, hvilket gør at du får langt mere kvalitet for pengene. Du får altså ovenover et perfekt match af fede designer borde, til netop den stil du søger og høj kvalitets egenproducerede borde.