0 varer i kurven

Understel til cafeborde

I denne kategori kan du se nærmere på det lækre udvalg af understel til cafeborde, som forhandles her hos Base8. Der er flere forskellige typer og stilarter at vælge mellem, så du kan få et flot cafebord, der passer til den øvrige indretning i din virksomhed. De forskellige understel til cafeborde her hos Base8 giver dig mulighed for at sammensætte individuelle designløsninger sammen med de mange flotte bordplader, du også kan købe hos os.

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 

Understel til borde og cafebord

Vi har et stort udvalg af understel til cafeborde i sortimentet. Vi tilbyder et unikt og tidsløst design til enhver smag, samt en lang række løsning der passer netop til dit behov. Vores understel passer til cafeborde, der dækker behov for både cafeer, restauranter og barer. En lang række af vores understel til cafeborde er fra egen produktion, hvilket sikre en høj kvalitet, der samtidig gør at understellene kan holde til den slidtage det indebære at stå i en cafe, restaurant eller bar.

Vi sælger understellene til dig, direkte fra vores egen produktion, hvilket gør at vi sælger uden om de dyre mellemled. Det sikre dig muligheden for at få højere kvalitet på understellene, end du ellers kunne have fået til det prisniveau.

Vi har fra egen produktion lavet en lang række understel til cafeborde i høj kvalitet, der er med til at sikrer, at vi kan bibeholde kontrol af, om vores produkter lever op til den standard og kvalitet vi ønsker at levere. Vi tester samtidig produkterne for at sikrer, at de kan holde til den store slidtage der er forbundet med, at stå i en bar, restaurant eller cafe. Dette gør blandt andet at i får mere møbel for pengene og har møblet i længere tid. Det at vi producere på egen fabrik gør også at vi undgår de dyre mellemled, hvilket resultere at prisen kan holdes nede. 

Vi tilbyder altså understel til cafeborde i en høj kvalitet, men til en rimelig pris. Vores brede sortiment gør at vi kan dække netop dit behov, om det er i restaurant, cafe eller bar kan vores understel anvendes. Vores sortiment dækker over mange forskellige design typer og om det er den retro stil eller den ny moderne materialistiske stil din restaurant, cafe eller bar søger, har vi designet der dækker netop din stil.

Ud over vores egenproducerede cafeborde dækker vores sortiment også over en lang række understel, fra kvalitetsproducenter.