0 varer i kurven

Understel til loungeborde

Når du køber loungeborde til din virksomhed eller forretning her hos Base8, har du flere forskellige understel at vælge mellem. Herunder finder du de mange lækre understel til loungeborde, som vi forhandler. Rent designmæssigt er der flere forskellige stilarter og materialer at vælge mellem. Vi er sikre på, at du vil kunne finde et flot understel til dine loungeborde, som passer til det øvrige interiør i loungeområdet.

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
 

Søger du et specielt understel til netop dit højbord, finder du herunder hvad du leder efter. Vi råder og et bredt sortiment, med mange understel i fedt design og høj kvalitet. Størstedelen af understellene er produceret på egen fabrik i Danmark, hvilket bidrager til en konstant kontrol af kvalitet og slidstyrke.

Vores understel er perfekte til dig, uanset om det er til restauration-, bar- eller cafebranchen, sikre vi dig netop det stel der matcher din efterspørgsel og din pris.

Vores brede sortiment spænder vidt, fra billige egenproducerede kvalitetsunderstel, til dyrere designer understel.

Vores understel til loungeborde er produceret af de bedste kvalitetsråvarer, der hele vejen igennem vores produktion bliver kontrolleret for småfejl. Det sikrer at vi kan garantere den højeste og bedste kvalitet på vores understel. Samtidig sikre det en løbende kontrol holdbarheden på understellet, så vi med garanti kan sige at de holder til det hårde brug der er på restauranter, barer og cafeer.

En lang række af vores understel til loungeborde er produceret på egen fabrik i Danmark. Dette gør at vi kan tilbyde dig et slidstærkt produkt, der dækker netop dine behov. 

Vi har altså et perfekt mix af egenproducerede kvalitets understel og understel fra andre danske og udenlandske designere. Det gør at vi kan dække netop det behov der måtte være til det understel du søger.