0 varer i kurven

Understel til cafebord - udendørs

Her hos Base8 er vi glade for design med et mere individuelt islæt, hvorfor vores sortiment af borde rummer muligheden for, at du selv kan vælge understel og bordplade og dermed danne din egen designløsning. Her på siden kan du derfor købe et understel til cafebord - udendørs - som passer perfekt til din cafe, bar, restaurant eller lignende, hvor der er brug for siddepladser udenfor.
pr. side
 

Herover finder du vores sortiment af understel til udendørs cafeborde. Vi tilbyder en lang række forskellige understel, så du kan finde netop det design og den stil du søger. Vi råder over mange forskellige fede designs, men fælles for alle er den høje kvalitet.

En lang række af understellene er produceret på egen frabrik, hvilket sikrer at vi kan føre løbende kontrol af produktionen. Det gør at du som forbruger kan være sikker på at få et understel i højeste kvalitet, der kan holde til den store slidtage der er ved udendørs brug.

Med vores understel til udendørs cafeborde sikrer vi dig at du får den bedste kvalitet, til en rimelig pris.

Vi kan garantere den høje kvalitet, da en lang række af vores understel er produceret på egen fabrik. Det gør at vi på fabrikken, løbende kan teste og kontrollere understellene, så vi ved at de kan holde til den store slidtage der er forbundet med at stå udendørs.

Samtidig garantere det også en kontrol af råvarerne anvendt til produktionen, så du som forbruger kan være sikker på at modtage de bedste kvalitets understel.

Vi tilbyder netop det design du søger, til den stil du ønsker at bære. Vi har perfekte løsninger til dig, uanset om det er til bar, restaurant eller cafebranchen.