0 varer i kurven

Garderobe og opbevaring

Ethvert hotelværelse har brug for en god garderobe og opbevaring, hvori de kan have tøj og bagage sikkert opbevaret under deres ophold på hotellet. Her hos Base8 har vi nogle rigtigt gode løsninger til garderobe og opbevaring til alle typer hotelværelser. Uanset hvor stort et værelse der skal indrettes, har vi løsningen til dig i udvalget herunder, når det gælder praktisk opbevaring.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 

Du finder herover vores brede sortiment af inventar til garderobe, samt skabsmøbler til opbevaring. Vores brede sortiment sikrer at du finder netop det produkt du søger til din garderobe. Om du søger simple knagerækker, stumtjenere eller garderobeskabe finder du det her på siden.

Vi tilbyder dig også en lang række garderobeskabe der passer ind til jeres hotelværelser. Vi tilbyder netop det skabsmøbel der passer ind og er perfekt til opbevaring af gæsters tøj, jakke og lignende. Vi har en lang række forskellige størrelser, som passer ind i stort set alle typer og størrelser af hotelværelser.

Du finder altså her en perfekt kombination af opbevaringsskabe og inventar til garderober.

Uanset om du søger inventar til garderoben i din entré, foyer eller simpelt opbevaringsinventar til hotelværelset finder du det rette udvalg ovenover. Vi har en bred vifte af inventar i høj kvalitet og i lækkert design.

Om du søger knagerækker, stumtjenere eller garderobeskabe finder du det i netop den stil du søger. Vi udbyder samtidig en lang række lækre skabsmøbler, der passer til både hotelværelser eller til entreer.