0 varer i kurven

Madrasser

Når man checker ind på et hotel, forventer man sig en vis grad af komfort. Som hotelejer vil man naturligvis gerne imødekomme disse forventninger og tilbyde værelser med en høj grad af komfort og kvalitet. De skønneste madrasser til hotelbrug kan købes her hos Base8. Alle madrasser herunder er af en lækker kvalitet og giver den sovende den støtte og komfort, man har brug for ved en god nats søvn. Suppler madrassen med en flot sengegavl, som også forhandles her hos Base8, for et gennemført look.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 

Herover finder du vores brede sortiment af lækre madrasser i høj kvalitet. Fælles for alle vores madrasser er at der er garanti for høj kvalitet og dermed høj komfort. Vi sikre at du, uanset hvad du søger, finder det netop her.

Uanset om du søger enkeltseng, trekvart eller dobbeltseng finder du madrasser der matcher dit behov her under. Vi kan tilbyde en madras der passer ind i lige præcis det værelse du har på dit hotel og vi tilbyder både boksmadrasser, kontinentalmadrasser og springmadrasser, som sammen med vores sengegavle, dyner og puder gør at du selv kan skabe netop den komfort og den stemning du ønsker på dit hotelværelse.

Vores madrasser bidrager til, at du skaber den helt rette stemning, med den helt rette komfort på jeres hotelværelse.

Samtlige af vores madrasser er garanteret en høj kvalitet, høj slidstyrke og en høj komfort. Vi garantere at du finder netop den madras der passer til dit hotelværelse. Vi har et bredt udvalg af springmadrasser, boksmadrasser og kontinentalmadrasser. Hvilket gør at vi med garanti vil dække netop dit behov.

En kombination af vores hotelmadrasser og vores sengegavle gør at du netop kan finde den stil og skabe den stemning du ønsker på dit hotelværelse.