0 varer i kurven

Puder og Dyner

Her hos Base8 kan du købe gode puder og dyner til dine hotelværelser. God sengekomfort har stor betydning for, hvordan de besøgende oplever hotellet. Takket være sortimentet af forskellige puder og dyner herunder har du mulighed for at sikre, at hotelværelset er udstyret med en ordentlig komfort samt lækkert interiør. Vores dyner og puder kommer i flere forskellige varianter og kvaliteter.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 

Vores brede sortiment af dyner og puder gør at du finder netop den type komfort du ønsker på dit hotelværelse. Vi sikre en høj kvalitet på vores dyner og puder, hvilket giver dig muligheden for at skræddersy netop dit hotelværelse.

En kombination af vores madrasser, sengegavle og dyner og puder sikre at du har et bredt udvalg af møbler til dit hotelværelse. Dette gør at du selv kan kombinere produkter til dit hotelværelse, så de passer netop ind i den stemning du ønsker på dit værelse. Vi sikre ligeledes en høj komfort for de gæster der anvender værelset.

Vi har dyner og puder i mange forskellige typer.  Dit valg af dyne afhænger af mange forskellige parametre og afhænger af hvordan du gerne vil have dit hotelværelse til at fremstå. Vi har dyner med naturfyld, dyner af fiber og silkedyner, hvilket giver dig muligheden for at vælge dyner der passer til netop dit hotelværelse.