0 varer i kurven

Cafebænke

Vi forhandler de fineste cafebænke lige her hos Base8. Bænkene i denne kategori kan bruges i mange henseender, men passer særligt godt til cafeer, hvorfra de har fået deres navn. Er du på udkig efter møbler med en høj komfort og et flot design, er du kommet til det helt rette sted. Her hos Base8 er vi fast leverandør af siddemøbler såsom cafebænke til restaurationer og forretninger landet over.
pr. side
 

Herover finder du vores store sortiment af cafebænke i et lækkert design. Kombineret med høj anvendelig og høj komfort får dette vores kvalitets cafebænke til at passe netop til dit behov.

En række af vores cafebænke er produceret på egen fabrik, hvilket gør at vi kan tilbyde den højeste kvalitet og den højeste slidstyrke, så cafebænkene er ideelle til netop den store slidtage der er i en restaurant, bar eller cafe.

Du får har en perfekt kombination af cafebænke med et lækkert design, høj kvalitet og god komfort. Så uanset hvilken stilart du ønsker at føre har vi cafebænken der passer til dit behov.

Når størstedelen af vores bænke bliver produceret på egen fabrik sikrer det at du får den absolut bedste kvalitet på de cafebænke du køber. Det gør du blandt andet, fordi vi føre en løbende kontrol igennem vores produktion og har igennem test og erfaring skabt cafebænke der er robuste og slidstærke nok til at kunne stå i en cafe, restaurant eller bar.

Vi undgår samtidig en lang række dyre mellemled, hvilket resultere i at du som kunde ender ud med mere kvalitet for pengene.

Uanset om du søger klassisk, retro, nymoderne, basic eller en helt anden stilart, har vi netop det du søger.