0 varer i kurven

Sofabænke

Danmarks største udvalg af sofabænke til kantiner, barer, restauranter og cafeer. Kom forbi vores showroom "Indretningsfabrikken" på Vesterbro i København og se de 1000-vis af kombinationsmuligheder vi kan tilbyde dig. 

Du kan tilpasse alle vores sofabænke, så de passer præcist til dit design. 

Indretningsfabrikken kan tilbyde det ypperste inden for materialer, design og kvalitet. Samtidig har Indretningsfabrikken også Danmarks billigste custommade sofabænke. 

Nedenstående modeller er kun et lille udpluk af de mange muligheder du har for at designe din egen sofabænk. 

Besøg vores showroom på Sønder Boulevard 77, 1720 København V - tlf.: 71994052

SE HELE VORES KATALOG: KLIK HER 

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
 

Herover finder du vores sortiment af sofabænke i lækkert design og med høj kvalitet. Vi har en lang række forskellige designs der giver dig mulighed for at tilpasse bænken til netop den stil du søger i din restaurant, bar eller cafe.

En række af vores sofabænke er produceret på egen danske fabrik, hvilket gør at vi kan garantere en høj kvalitet og en høj slidstyrke. Samtidig undgår vi de fordyrende mellemled, hvilket gør at du som forbruger og kunde for langt mere kvalitet for pengene.

Vi har altså herover en unik kombination af design og kvalitet, men uden at gå på kompromis med den gode komfort.

Det at mange af vores sofabænke er produceret på egene fabrik sikrer at vi kan producere bænke i den absolut højeste kvalitet. Vi fører løbende kontrol af vores produkter, for dermed at kunne garantere en slidstyrke der gør dem perfekte til din bar, restaurant eller cafe.

Vi har altså netop den sofabænk, som dækker netop dit behov.