0 varer i kurven

Basic

På denne side finder du vores spændende Basic Line her hos Base8. Det er et udvalg af basismøbler til restauranter, cafeer og barer, der tilbyder dig en høj grad af kvalitet til meget lave priser. Møblerne i vores Basic Line er af egen produktion og kan tilbyde dig mange forskellige muligheder, når det gælder indretningen af dit spisested eller forretning. Vores Base8 Basic Line møbler kan nemt inkorporeres i den eksisterende indretning eller skabe helt nye rammer for en ny, spændende indretning.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 

Billige møbler til cafe, restaurant og bar, med kort leveringstid

Vores 'Basic line' er en serie af billige, standardmøbler til cafeer, restauranter og barer. Vi står inde for kvaliteten til trods for at prisen på møblerne er lav. Alle vores cafemøbler er testet til at kunne holde til den hårde slidtage møbler udsættes for i restauranter, cafeer og i særdeleshed barer. 

Der er tale om udvalgte modeller fra vores egen produktion i enten Danmark, Polen eller Italien, der sælges direkte til dig uden fordyrende mellemled. Det giver dig muligheden for at få en højere kvalitet på møblerne til din cafe eller restaurant, end du ellers ville have fået til denne pris. 

Vi tilbyder som altid en stor fleksibilitet og selvindflydelse på cafemøblerne. Dog vil større ændringer i forhold betræk eller farve på de billige cafestole eller cafeborde kunne forlænge produktionstiden og dermed leveringstiden.

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud fra os på møbler til din cafe, restauration eller bar. Skriv til os på kundeservice@base8.dk eller ring på 7199 9822