0 varer i kurven

Barstol

Er du på udkig efter den perfekte barstol, tror vi på, at du vil kunne finde den i udvalget her på siden. Vi har flere forskellige typer barstole i flere forskellige designs. Skal du bruge en stol til bardisken eller et højbord, er der både klassiske og mere moderne modeller at vælge mellem nedenfor. Denne type stol skal kunne modstå slidtage, hvorfor vi nøje udvælger vores barstole ud fra nogle skrappe kriterier med hensyn til design og kvalitet.

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
 

Herover finder du vores brede sortiment af barstole i fedt design og med en høj kvalitet. Vi har et bredt udvalg af barstole i netop de design du søger. Om du er til en retro stil, eller en mere ny moderne materialistisk stil, har vi netop de barstole der passer til dit behov.

En række af vores barstole er produceret på egen fabrik, hvilket gør at vi kan garantere en høj kvalitet. Barstolene bliver på fabrikken løbende testet og kontrolleret, så de kan holde til netop den store slidtage, der er på barstole i en restaurant, cafe eller bar.

Du finder altså den perfekte kombination af barstole i fedt design og med høj kvalitet:

Vores mange forskellige barstole gør det nemt for dig at finde det perfekte match til netop den stil du søger i din restaurant, cafe eller bar. Vi har design der variere fra vores retro Mansion eller Weet barstol til vores mere ny morderne Diamond og Boston barstole. Fælles for alle vores barstole er en generel høj kvalitet og slidstyrke.

De vi har egen fabrik i Danmark, hvor barstolene bliver produceret og sendt ud fra, sikrer vi løbende kontrol af vores barstole, hvilket gør at vi kan give dig garanti for kvaliteten.

Vores barstole er testet og kontrolleret til netop det miljø og den hårde slidtage der er forbundet, ved at stå i en cafe, restaurant og i særdeleshed en bar.