0 varer i kurven

Konferencestol

Skal du bruge en god konferencestol, kan vi varmt anbefale dig at købe den her hos Base8. Vi har nogle rigtigt lækre modeller, der kombinerer et flot design med god kvalitet. En konferencestol skal naturligvis være komfortabel at sidde i, men den må også gerne fremstå i et præsentabelt og let design. Disse stole er perfekte til kontorer samt møde- og konferencelokaler.
pr. side
 

Herunder finder du vores brede sortiment af designer konferencestole. Fælles for alle vores konferencestole er at de er i høj kvalitet og har en høj slidstyrke. Kombinationen af design og kvalitet gør at vores sortiment dækker netop dit behov, uanset hvilken stil du ønsker at føre.

Uanset om du vil lave dit konferencerum i den klassiske stil eller om du vil have en nymoderne stil, finder du netop de konferencestole der matcher dit behov.

En del af vores konferencestole er produceret og samlet på egen fabrik. Dette gør blandt andet at du undgår fordyrende mellemled, så du kan få mere kvalitet for pengene. Det sikrer samtidig en løbende kontrol af konferencestolene og slidstyrken heraf.

Vores konferencestole er ideelle til netop den stil dit konferencerum skal have. Vi kan sikrer dig at du får netop det stilfulde, men anvendelige konferencerum du søger.

Kombineret med vores konferenceborde, finder du her på siden den perfekte kombination til dit konferencerum.

Vores sortiment af konferencestole spænder bredt, fra simple klassiske Norman Copenhagen My Chair, retro Averso stol til den nymoderne Angel Armstol.

Uanset hvilke stole du søger til dit konferencerum finder du dem herover.