0 varer i kurven

Mødestol

Her hos Base8 kan du finde en flot mødestol et ethvert formål. Vores mødestole kan blandt andet bruges som ekstra siddepladser på dit kontor eller placeres i et mødelokale. Stolene i denne kategori er karakteriseret ved at være udført i et let og elegant design, så de er nemme at rykke rundt på. Du kan hurtigt skabe ekstra siddepladser med vores skønne mødestole, der naturligvis fremstår i den velkendte Base8 kvalitet.
pr. side
 

Vi tilbyder her et stort sortiment af mødestole. Vi har mødestole i mange forskellige lækre designs, men fælles for alle vores mødestole er den høje kvalitet og høje slidstyrke. 

En række af vores mødestole er produceret og samlet på egen danske fabrik, hvilket gør at vi kan garantere den høje kvalitet og slidstyrke. Dette gør at mødestolene passer perfekt ind i dit mødelokale. 

Vi tilbyder dig herover det perfekte match af høj kvalitets mødestole i et lækkert design.

Det at en række af vores mødestole er produceret og samlet på egen fabrik giver dig som kunde meget værdi. Vi undgår først og fremmest fordyrende mellemled, hvilket gør at du får langt mere kvalitet for pengene. Samtidig sikrer vi også en løbende kontrol af mødestolene, så vi kan garantere høj slidstyrke og høj kvalitet.

Vi har altså et perfekt match af lækre designer stole og egenproducerede kvalitets mødestole.

Om din stil er den simple og populære ZigZag skalstol, den retro Averso stol eller måske et af Norman Copenhagens lækre mødestole, så finder du det her.