0 varer i kurven

Skamler

På siden herunder kan vi tilbyde dig et bredt udvalg af puffer og skamler til din virksomhed. De forskellige skamler her hos Base8 forener et lækkert design med gode materialer, flot kvalitet og sublim komfort. Vores puffer og skamler passer perfekt til blandt andet loungeområder og lignende, hvor der skal være mulighed for at sidde afslappet og behageligt. Vælg for eksempel en skammel i en frisk farve for et lidt sprælsk indslag i indretningen.

pr. side
 

Vi tilbyder dig her vores brede sortiment af puf og skamler. Vi tilbyder en unik kombination af god komfort, lækkert design og høj kvalitet. Uanset hvilken type skammel eller puf du søger, så har vi en der dækker netop dit behov.

Vi råder over skamler i stort set alle stilarter og uanset om du er til klassisk, retro eller nymoderne har vi en skammel eller puf der dækker dit behov.

Vores mange forskellige typer af stole, bl.a. loungestole, gør at du kan lave den perfekte kombination af lænestole og skamler, der gør siddekomforten helt perfekt.

Du finder herover netop den skammel eller puf du søger:

Samtlige af vores skamler er i den højeste kvalitet. Det er for os en nødvendighed at skamlerne kan holde til den slidtage det medfører at folk har fødderne oppe på dem. Derfor tilbyder vi kun den højeste kvalitet og slidstyrke.

Vi har en perfekt kombination af lækre designer skamler med højt design og klassiske skamler, så uanset hvilket design og stil du søger, har vi det.