0 varer i kurven

Indretningstilbehør

Denne side rummer vores spændende udvalg af indretningstilbehør her hos Base8. Mangler du lige et møbel, der kan tilføre et hvilket som helst rum den sidste finish, er vi sikre på, at du vil kunne finde det i udvalget herunder. Af indretningstilbehør til kontorer, hoteller, barer, cafeer og restauranter kan vi blandt andet nævne trolleys i forskellige designs samt fede magasinholdere, der passer perfekt til ethvert lounge område.

pr. side
 

Vi tilbyder dig en lang række fede accessories til dit lokale. Du får med vores mange forskellige produkter mulighed for at give dit lokale den stil du ønsker og med små indretningsdetaljer, give rummet det sidste finish, der fuldender stemningen.

Lige meget hvilken stil og stemning du søger i din bar, cafe eller restaurant, finder du herunder det indretningstilbehør, der fuldender lokalet.

Herover har du alle vores lækre accessories til det specifikke lokale, du ønsker at indrette. Vi tilbyder mange smarte, sjove og spændende ting der bidrager til, at du får det sidste finish i din bar, restaurant eller cafe. Vores indretningstilbehør bidrager samtidig til at skabe den helt perfekte stemning.