0 varer i kurven

Skind

Her hos Base8 er vi meget begejstrede for at inkorporere naturelementer i enhver indretning. Det giver sjæl og charme til ethvert rum. Her er brugen af skind både som gulvtæpper og hynder i stole og sofaer helt genial. Derfor forhandler vi et stort udvalg af de lækreste skind af både lam og rensdyr herunder. Vælg mellem flere varianter og størrelser og få inspiration til, hvordan du kan inkorporere de eksklusive skind i indretningen af din virksomhed.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 

Vi råder over et bredt sortiment af skind. Vi tilbyder dejlige bløde skind i højeste kvalitet der automatisk bidrager til en hyggelig og behagelig stemning. Vi har både Islandsk lammeskind, rensdyrskind og mange flere. Så uanset hvilken type skind du søger finder du herunder det høje kvalitetsskind, der dækker netop dit behov.

Vi har en lang række skind, der tilbyder høj komfort, kvalitet og lækkert design. Vi garantere den bedste behandling af vores skind, der dermed giver dig den bedste løsning til din bar, restaurant eller cafe. Vores skind har mange formål og kan bidrage til sidekomfort, kan fungere som pynt i lokalet eller som dækken til borde, sofaer og lignende.