0 varer i kurven

Tæpper

Tæpper på gulvet kan virkeligt gøre en flot forskel for indretningen i ethvert rum. Her hos Base8 har vi mange skønne tæpper til gulvet, du frit kan vælge mellem. Tæpperne har foruden deres rent æstetiske udtryk også den praktiske funktion, at de virker støddæmpende, hvilket er en fordel i forbindelse med mange forskellige typer forretninger og restaurationer. Med skønne gulvtæpper kan du nemt tilføre lidt kulør eller et etnisk twist til indretningen.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 

Vil du skabe et unikt rum eksklusive gulvtæpper?
Et gulvtæppe kan være afgørende for et rums udtryk, og derfor bør du netop overveje om du ikke skal investere i et unikt kvalitets gulvtæppe fra Base8. Vi har alt fra designer tæpper til flotte unikums sari-tæpper fra Indien.

Et gulvtæppe er ikke bare praktisk behageligt at gå på, men den har også en lyddæmpende effekt.
Gulvtæppet vil være med til at kunne skabe balance og give en hyggelig stemning i rummet, hvad enten det skal være et som skiller sig ud, eller om det skal være neutralt og stilrent til den moderne indretning.

Herover vil du finde det helt perfekte gulvtæppe til dig og din virksomhed fra vores sortiment.

Ovenover ses vores mange forskellige unikke designer gulvtæpper. At vælge et kvalitetssikkert gulvtæppe fra Base8 vil hjælpe dig med at skabe varme og harmoni i rummet. I vores brede sortiment har vi både nymoderne gulvtæpper til den minimalistiske stil, eller vintage Sari-tæpper fra Indien til personen der godt kan lide et lille twist.
Vores gulvtæpper er af bedste kvalitet og du vil kunne lige netop dét gulvtæppe som vil passe til dig og din virksomhed.