0 varer i kurven

Vægpynt

Ensfarvede vægge kan hurtigt blive for kliniske og upersonlige. Du kan nemt bryde de bare flader ved at opsætte flot og levende vægpynt i rummet. Ønsker du at udstråle liv og miljøbevidsthed, kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på udvalget af såkaldte minigardens, der fungerer som vægpynt herunder. Mulighederne er mange, når du som erhvervskunde køber interiør her hos Base8.

pr. side
 

Vil du skabe liv i de hvide vægge?
Så har vi måske det du leder efter! Her på siden vil du kunne finde inspiration i vores store udvalg af produkter som vil kunne dekorere selv de kedeligste vægge. Uanset hvilken stil du går efter, så har vi det her.

Gør rummet mere personligt
Mulighederne er næsten uendelige. Skab fx et cool eco-friendly udtryk i din café med fx Minigarden Vertikal, hvor du har mulighed for at dekorere væggene med planter og urter.

Her på siden kan du finde vores store sortiment af vægdekorationer. Hvis du vil gør rummet personligt, så er en vægdekoration ikke til at komme udenom. Vi har hos Base8 lige hvad du skal bruge til enten din café, bar eller restaurant. Mulighederne er mange, og vi alt ligefra billeder til vægure i lækre designs.